Україна - Ізраїль 2:0. Як Девіч та Едмар голи забивали (ВІДЕО)

15.08.2013 07:21 Спорт
фото сайту ФК Металіст фото сайту ФК Металіст
14 серпня на НСК "Олімпійському" національна збірна з футболу приймала гостей з Ізраїлю. У складі збірної були два гравці харківського "Металіста" Девіч та Едмар.

Товариський матч проходив при нельотну погоду в Києві, яка намітилася саме до початку матчу. Вже другу половину розминки на полі гравці проводили під дощем, повідомляє СпортXL.

Перші п'ять хвилин запам'яталися обопільними спробами атакувати ворота суперника.

У середині першого тайму, здавалося було, що обидві команди трохи підсіли. Але поки українці переводили подих, суперник вирішив використати момент на свою користь, скориставшись слабкістю господарів. І тут не до місця фолить Ракицький, дозволивши Ізраїлю заробити стандарт. Втім, досягти бажаної мети не вдалося.

Наші не даремно відпочивали: комбінація Девіч - Едмар - Ротань виявилася відмінною. Цю атаку розіграли наші, як по нотах: швидко, гостро і точно. Гол Руслана на 29-й хвилині вийшов феноменальним - 1:0. Варто відзначити, що буквально через кілька хвилин у наших хлопців була ще одна можливість вразити порожні ворота суперника, але Шевчук не впорався з несподівано звалилася на нього м'ячем - рикошет від Девіча - і відправив його повз дальній кут воріт.

Після перерви гра продовжилася за тим же сценарієм: українці прессингують, суперник обороняється. Взяти, хоча б, спроби Ротаня і Селезньова, який вийшов на заміну Девічу, на початку другого тайму: обидва намагалися пробити через Авата, але все йшло до рук Дуду.

Тиша й гладь була аж до 70-ї хвилини. А після Едмар здорово відпасував низом з правого кута штрафного Ізраїлю в центр володінь Авата, звідки Селезньов ударом в дотик шансів воротареві не залишив. Показово, що обидва голи українці забили з одного флангу - правого.

Поскаржитися на підтримку наша дружина не може: більше 25 тисяч глядачів криками і ударами вітали кожне активна дія своїх героїв.

Джерело: СпортXL
Автор: Менеджер сайта