Від непогоди постраждала Харківська область. З фан-зоною ЄВРО-2012 та фанами все гаразд

15.06.2012 11:06 Суспільство
Через негоду на Харківщині постраждали населені пункти кількох районів, призупинено рух на кілької трасах. З фан-зоною та наметовими містечками з уболівальниками все гаразд.

О 18:00 14 червня внаслідок сильного дощу з градом та шквалистих поривів вітру на території Дергачівського та Валківського районів в 4 населених пунктах (с. Козача Лопань, с. Токарівка, с. Бараново та с. Тетющино) сталося часткове пошкодження покрівель приватних житлових будинків, об’єктів соціальної сфери, повалено дерева. Також негода спричинила негаразди у Харківському районі області та м. Богодухів. Там була повалена велика кількість дерев, пошкоджені дахи будинків, сталися випадки відключення електропостачання.

Як повідомляє Головне управління ЖКГ та РІ ХОДА, у м. Валки поривами вітру було пошкоджено дахи декількох житлових будинків, спортивного комплексу, котельної та клубу. Було знеструмлено 300 абонентів. Станом на 8:30 всі населені пункти підключені до електропостачання.

В Харківському районі близько було знеструмлено 10 населених пунктів, станом на 6:00 15 червня практично всі абоненти підключені до електропостачання.

На території Дергачівського району зливи, град та шквалистий вітер призвели до завалу близько 500 дерев, знеструмлення 65 населених пунктів району. Протягом ночі на території району працювали 5 аварійно-рятувальних бригад. Станом на 6:30 год 15 червня електропостачання було відновлено в 64 населених пунктах району.

Тривають роботи з усунення наслідків стихії в усіх постраждалих районах.

Також було частково заблоковано рух на дорогах загальнодержавного значення Київ – Харків – Довжанський та Харків – Щербаківка. Завали дерев були розчищені і рух транспорту відновлений.

Офіційна фан-зона Чемпіонату Європи з футболу 2012 року на пл. Свободи практично не постраждала від негоди

Пошкоджено лише кілька секцій огорожі фан-зони, але ані склепіння віп-зони, ані торгові намети не постраждали. Крім того, вчасно знеструмили екрани, звукоапаратуру та електрогенератори, повідомляє сайт міскради.

Під час оголошення штормового попередження у фан-зоні було не більше за тисячу чоловік, тому всіх людей вивели за межі периметра в лічені хвилини. Працівники всіх служб, які забезпечують роботу фан-зони, також покинули її територію.

Як повідомив директор Департаменту з питань підготовки Євро-2012 з футболу Олександр Нечипоренко, не постраждали від стихії і табори, де проживають іноземні вболівальники.  

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта