Завод ім. Шевченка отримає два мільйони гривень від Укроборонпрому

05.06.2012 17:09 Економіка
Завод Шевченка отримає два мільйони гривень на зарплати Завод Шевченка отримає два мільйони гривень на зарплати
Як повідомив під час прес-конференції губернатор Харківської області Михайло Добкін, після двомісячних переговорів підписаний договір про співробітництво між Харківською обласною державною адміністрацією і Державним агентством “Укроборонпром”.

За словами Михайла Добкіна, у виконання цього договору була створена робоча група, яка буде реалізовувати план реструктуризації промислових підприємств на території Харківської області.

Зараз головні зусилля групи спрямовані на завод імені Шевченка, каже Михайло Добкін. Першим кроком реалізації цього договору було перерахування 2 мільйонів гривень від Укроборонпрому в якості оформленого довгострокового безвідсоткового займу заводу Шевченка для виплати боргів по заробітній платі.

- Завдання з ліквідації боргу по заробітній платі перед людьми, які по праву її вимагають, ніхто не відміняв. І труднощі економічні і труднощі менеджменту, які сьогодні переслідують підприємство, не можуть слугувати виправданням перед справедливою вимогою людей повернути їм заробітну плату, - підкреслив губернатор.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта