Легенда світової рок-музики зіграє у Харкові зі струнним квартетом

Promo
01.10.2018 10:31 Культура
Фото:kvartal-concert.com Фото:kvartal-concert.com
Засновник британської групи URIAH HEEP, автор світового рок-хіта «Lady in Black» Кен Хенслі презентує у Харкові новий альбом.

Музикант разом зі струнним квартетом загалом відвідає вісім міст України, щоб презентувати новий альбом «Rare & Timeless». Кен обіцяє заспівати з глядачами улюблені пісні зі своїх сольних робіт, але не залишаться без уваги і безсмертні хіти URIAH HEEP. Серед них Free Мe, The Wizard, Wise Man, Rain, July Morning, Lady In Black. У Харків зірка завітає 5 жовтня. Він виступить о 19.00 у Палаці студентів ім. Ярослава Мудрого. 

Кен вже не перший раз відвідує Україну з акустичним концертом, але в цей свій приїзд він обіцяє, що глядачів чекає магія його пісень у супроводі струнного квартету. Як зізнався організаторам українського туру сам Хенслі, він відкритий до спілкуванню з фанами, і після концерту кожен охочий зможе отримати його автограф і спільне фото. Мультиінструменталіст Кен Хенслі був головною ланкою таких відомих рок-груп, як The Gods, Head Machine, Weed, Uriah Heep, і зібрав їх кращі пісні для диска «Rare &Timeless», включаючи і свій сольний матеріал. Але був час, коли Хенслі не сприймав критики, йому було потрібно багато років, щоб довести всім його творчість дійсно підкорює мільйони сердець.

Сьогодні у свої 73 роки Хенслі продовжує дивувати фанатів новими композиціями. Однак його талант не обмежується грою на акустичній гітарі та вокалом. Хенслі сам пише текст пісень, підбираючи під них музику за допомогою органа, слайд-гітари і клавіш. Натхнення Кен черпає біля берегів Іспанії разом з дружиною Монікою, її він вважає своєю головною музою. У 2007 році сім'я вирішила всиновити кинутого циганами 12-річного хлопчика Хуаніто, який став для Хенслі сенсом життя і головним стимулом до мистецьких вершин.

Квитки можна замовити тут

Читайте також: Зірка «Рабині Ізаури» приїде до Харкова. Фото