Бал-маскарад пройшов у Харкові (ФОТО)

22.10.2015 07:02 Культура
Фото ХОДА Фото ХОДА
Вчора, 21 жовтня, у Харкові відбувся благодійний міжнародний бал-маскарад, який зібрав 100 студентських пар з 12 вишів міста.

«Це вже четвертий бал-маскарад, який наша організація проводить у Харкові за останні два роки, - повідомив радник голови ХОДА, президент Всеукраїнської студентської організації «Еліта нації» Олексій Курцев. - Цього разу бал - міжнародний, тому що участь у ньому беруть іноземні студенти. Нещодавні неприємні історії з іноземними студентами, що відбувалися в Харкові, викликали у них бажання брати участь у наших соціальних проектах. Вони хочуть показати: тут їх другий дім, а харківські студенти - одна сім'я».



Усі учасники балу були розбиті на групи і виконали перед глядачами по одному танцю. Також перед гостями виступили учні школи-інтернату «Обдарованість» та запрошені зірки - у тому числі учасниця проекту «Х-Фактор» Вета Казакова. Протягом усього вечора всі гості свята мали змогу зробити благодійні внески - для цих цілей в залі розташували спеціальні коробки. Завершився бал благодійним аукціоном, лотами якого стали, в тому числі, вироби та картини учнів шкіл-інтернатів.



Зібрані під час благодійного балу кошти передадуть комунальному закладу «Харківська загальноосвітня санаторна школа-інтернат № 11» та спеціалізованій школі-інтернату «Обдарованість».



Кіра Малєжик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта