Безкоштовно. Маленьким харків'янам роздали кроликів та морозиво (ФОТО)

02.06.2014 12:52 Культура
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Майстер-класи, конкурси, подарунки, виступи дитячих колективів та перегляд мультфільмів.

У суботу на своє “професійне свято” діти отримали все, що можна забажати.

До Міжнародного дня захисту дітей майже кожен культурний заклад Харкова та області приготував спеціальну програму для маленьких бешкетників. І незважаючи на те, що цього дня крапав дощик, малеча все одно прийшла до парків, скверів, театрів і розважальних центрів.

У Харківському зоопарку того дня відчути дух дитинства могли навіть дорослі, адже будь-яка дитина у віці до 12 років могла купити батькам, родичам, знайомим необмежену кількість вхідних квитків за “дитячою” ціною - 10 грн. Окрім традиційної захоплюючої прогулянки зоопарком, яка включає атракціони й контактний зоопарк, діти та дорослі мали змогу відвідати цікаву програму. Її організували друзі зоопарку: Асоціація багатодітних матерів (сімей) м. Харкова “АММА”, Харківська Асоціація дитячої екранної творчості “Дитятко”, волонтерська група "Поддержка" ХГПА і Харківська обласна бібліотека для дітей.


У затишному зооклубі малечі показали найкращі мультфільми Міжнародного дитячого телефестивалю "Дитятко". Дівчата й хлопчики із захопленням поринули у фотоконкурс  "Містер и Місіс тваринна фотогенічність".

БІЛЬШЕ ФОТО З ДИТЯЧОГО СВЯТА ДИВІТЬСЯ ТУТ

Перед глядачами на сцені виступили творчі колективи Харкова. І звичайно ж, з дитячого свята ніхто не пішов без приємного сюрпризу. Безпрограшна зоолотерея дала усім дітлахам шанс піти додому з новим другом - кроликом або папужкою, мишкою або хом'ячком, або подарунком — книжкою чи символом зоопарку.


З самого ранку на всіх сценічних майданчиках парку Горького діти і дорослі вигравали у конкурсах смачне морозиво, брали участь у розіграші чудових подарунків. Головним призом Дня морозива став великий холодильник, повний цих ласощів. Його розіграли на центральній сцені парку після яскравого шоу.

Увечері стартувала захоплива конкурсна програма на майданчику “Дикий Захід”. Учасники веселих змагань отримали призи та подарунки від партнерів свята: Харківського дельфінарію, Харківського планетарію, Театру юного глядача.
Театр танцю "Комплімент" і вокальна шоу-група "Бебі-тайм" представили чудовий концерт, після якого розпочалося вокально-танцювальне шоу від групи «Універ» і школи сучасного танцю «Scream of Soul». Сотні відвідувачів парку танцювали і веселилися перед головною сценою до самого закриття парку Горького.

Христина Островська

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта