Бі-2 відмовилася від концерту у Харкові

22.10.2013 11:03 Культура
http://rnd.kassir.ru/ http://rnd.kassir.ru/

Російська рок- група за два дні до виступу скасувала концерти , гроші обіцяють повернути.

Сьогодні стало відомо , що ввечері в Харкові скасовано концерт Бі -2 у Палаці Спорту , пишуть “Вести”.

Про те , що сталося , група написала у себе на сайті:

"Скасування концертів бі -2 в Харкові та Донецьку. З незалежних від групи причин виступу Бі -2 , які повинні були відбутися 22 жовтня в Харкові і 24 жовтня в Донецьку , скасовуються. Концерти , яких музиканти чекали не менше , ніж шанувальники Бі -2 , купили квитки на шоу , не відбудуться з вини організаторів , концертного агентства « Культурна революція » , якими не було виконано жодного з умов договору. Всі учасники команди Бі -2 щиро засмучені скасуванням концертів. Група обов'язково виступить і в Харкові , і в Донецьку , але , на жаль , не в очікувані шанувальниками дати, і, само собою , за участю інших організаторів . Ми також щиро сподіваємося , що всім глядачам будуть повернуті гроші за квитки. за відшкодуванням їх вартості звертайтеся в концертне агентство « Культурна революція » ( http://kult-revolution.com ) . Ми ж , зі свого боку , будемо стежити за розвитком ситуації: " вконтакте " створена спеціальна група http://vk.com/ b2_ukrshows2013 , в якій ви можете залишити свої коментарі і розповісти нам , як йдуть справи з поверненням коштів за квитки ".

У донецькій компанії , яка стала організатором туру , про причини зриву концерту прокоментували так:

- Група відмовилася виступати , повідомила нас за два дні до концерту. У Харкові було розпродано більше половини квитків , в Донецьку трохи менше.
Організатори кажуть , що здати квитки можна в каси або обміняти : у Харкові - на концерт Діани Арбеніної , в Донецьку - на Сурганова і оркестр .

Джерело: Вестей
Автор: Администратор сайта