Час авантюристів і сміливців. Прогноз харківських астрологів на 2015 рік

08.01.2015 12:43 Культура
kp.ua kp.ua

У сімейному житті рік Кози стане важливим періодом і принесе багато змін.

До 12 серпня 2015 року Юпітер пробуде в сузір’ї Лева і сприятливо впливатиме на все, що пов’язано з родиною і коханням. Сатурн до 18 вересня рухатиметься далі по сузір’ю Скорпіона, а це означає, що потрібно буде посилити увагу до фінансових справ. Нептун весь 2015 рік залишиться у знаку Риб, впливаючи на сферу медицини. Виникнуть нові альтернативні методи лікування багатьох захворювань, будуть успішними дослідження в галузі психіатрії. Проте, суспільно-політична ситуація у країні у 2015 році накладе свій відбиток і на родинне життя українців.

– Коли планети в такому складному положенні, вони не дають позитиву ні для чого. Наприклад, після того як у 2011 році Уран зайшов у знак Овна, стало народжуватися набагато більше хворих дітей. Відсоток здорових малюків скоротився на 70 %. Стало розпадатися набагато більше шлюбів – кожен другий, – сказала астролог Лариса Гресь.

Більш оптимістичний прогноз дала астролог Ольга Чудная. Адже в будь-якій поганій ситуації можна знайти і щось хороше. Так, діти, народжені в такий складний час, будуть особливо витривалими, кмітливими, вмітимуть знаходити виходи зі складних життєвих обставин. Що стосується шлюбів, то у рік Кози йти до вівтаря варто лише з перевіреною людиною. А от якщо у своєму обранцеві чи обраниці ви не впевнені, то з офіційною реєстрацією стосунків краще не квапитися.

– 2015 рік відкриє широкі перспективи для людей, які за своєю натурою є авантюристами, не бояться ризикувати. Таких за статистикою лише 10 %. Зараз повторюються 90-ті роки, коли винахідливі сміливі люди будували з нуля успішний бізнес. У наступному році для цього будуть усі умови. Однак якщо ви за своєю натурою «консерватор», то з радикальними змінами у житті краще зачекати, – порадила Ольга Чудная. – 2015 рік стане тяжким випробуванням для тих, хто не любить змін і трансформацій. Натомість для відчайдушних голів наступний рік пройде під девізом: «Хто не ризикує, той не п’є шампанське».

Новий рік навчить людей розпоряджатися грошима. У складний 2015-й важко буде прожити без заощаджень на «чорний день». Тому українцям, які звикли жити від зарплати до зарплати, доведеться викручуватися і шукати, де підзаробити, а головне – вчитися заощаджувати. А ті люди, які економили буквально на всьому, відкладали гроші, сподіваючись на те, що в майбутньому придбають щось велике, зрозуміють, що такий підхід також не є правильним. Заощадження можуть знадобитися в першу чергу на повсякденні витрати.

Водночас астрологи наголошують, що їх прогнози більшою мірою теоретичні, багато залежатиме від самих людей: їх думок, настроїв, рішень, вчинків. Тож негативний зоряний розклад можуть виправити на позитивне русло наше добро, любов і налаштування на краще.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" №155 від 27.12.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта