Дискотека до ранку буде в новорічну ніч у парку Горького

17.12.2012 09:36 Культура
http://www.segodnya.ua http://www.segodnya.ua
З 29 грудня по 13 січня в парку Горького щодня будуть відбуватися святкові програми для дітей і дорослих.

На відвідувачів чекають театралізована хода, Дід Мороз у своєму будиночку, новорічні та різдвяні шоу з конкурсами і призами, дискотеки і фаєр-шоу.

Як повідомила організатор культурно-дозвільної діяльності парку Горького Христина Ностаченко, сезон зимових канікул парк відроджує вперше з 1999 року.

- 29 грудня у нас відбудеться урочисте запалення Новорічної ялинки і відкриття будиночку Діда Мороза, - говорить організатор, - О 14:00 буде велика театралізована хода «Ура — Канікули!» за участю казкових персонажей і ростових ляльок, багатьох харківських колективів. Перший подарунок, який зробить Дід Мороз нашим дітям, - це лялькова вистава «Теремок» о 14:30.

Після цього о 15:30 буде проходити велика шоу-програма з конкурсами, призами для дітей і дорослих біля ялинки та оглядового колеса. В той же час на ретро-майданчику почнеться танцювальна програма «Сніжний вальс». Цей день завершиться Новорічною дискотекою з МС і PJ підтримкою, яка розпочнеться о 20:00.

31 грудня для відвідувачів парку буде влаштована незабутня новорічна ніч. О 20:00 біля Новоічної ялинки почнеться театралізована хода нон-стоп, також новорічна програма включає Караоке-марафон, Фаєр-шоу і святкову дискотеку до останнього відвідувача.

7 грудня у парку передбачається Різдвяна програма: о 14:00 почнеться різдвяна хода з колядками і щедрівками, а потім — лялькова вистава у стилі вертепу.

Щоденно у парку Горького з 11:00 до 19:00 дітей чекає в своєму будиночку Дід Мороз, який прийматиме листи дітлахів. Біля ялинки з 13:30 до 18:00 будуть театралізовані шоу-програми для дітей і дорослих, організовані районами Харкова. А святкова дискотека під Ялинкою проходитиме з 20:00 до 22:00. Також кожного дня на ретро-зоні з 16:00 відбуватиметься танцювальна програма «Сніжний вальс».

За планом організаторів, всі паркові атракціони, крім Американських гірок, будуть працювати щодня за будь-якої погоди. Ціни на атракціони не зміняться.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта