Дитячий табір Фельдман Екопарк буде розширюватися

03.09.2018 14:33 Культура
фото: Фельдман Екопарк фото: Фельдман Екопарк
Оздоровчо-освітній табір Фельдман Екопарк може стати цілорічним, — про це заявив засновник Соціально-гуманітарного мультикомплексу, народний депутат України Олександр Фельдман.

«У моєму дитинстві кожен проводив літо якщо не у бабусі в селі, то в літньому таборі. Хочеться зберегти цю традицію. У цьому році у нас було оздоровлено на природі понад 10 тисяч дітей. Будемо працювати над тим, щоб ще більше дітей могло в ньому відпочити, збільшимо кількість змін і розширимо табір», — зазначив Олександр Фельдман.

Нардеп розповів, що втілює в оздоровчому таборі на базі Екопарку все краще, що було в його дитинстві, додаючи все найкраще, що дає наша сучасна епоха,  — технології, гуманістичні цінності, толерантність. «Дитинство кожної дитини — це майбутнє його батьків, його майбутнє, глобально — це майбутнє всього народу», — зазначив Фельдман. Також він подякував усім співробітникам за самовідданість: «Наша команда — співробітники благодійного фонду і екопарку, педагоги і вожаті, екскурсоводи і аніматори — постаралися зробити все, щоб враження про літній табір були яскравими, а спогади — незабутніми. За це їм усім величезне сердечне спасибі!». 

Нагадаємо, що на минулому тижні завершився четвертий сезон в дитячому оздоровчо-освітньому таборі Фельдман Екопарк. У цьому році в Соціально-гуманітарному комплексі провели незабутні дні понад десять тисяч дітей з Харкова та області. Шестиденна зміна — це справжній калейдоскоп ігор, розвиваючих занять, майстер-класів від професіоналів з Міста майстрів, екскурсій по Екопарку, походів, спортивних орієнтувань і, звичайно ж, знайомство з його чотириногими мешканцями, прогулянки мальовничими околицями. Із собою діти відвозили незабутні спогади про відвідування Кінного комплексу, Поні-ферми, ферми «Добрий ослик» та Клубу юних кінологів. Серед нововведень літнього табору Фельдман Екопарк — цікаві лекції про світ тварин відомого біолога і екожурналіста, автора і режисера науково-популярних телепрограм Андрія Гапченка, екскурсії на гольф-курорт Superior Golf & Spa Resort з ознайомчими заняттями гольфом. Як і в минулому, в цьому сезоні спеціальна програма була підготовлена для змін дітей з особливими потребами.

Відзначимо, що в оздоровчо-освітньому таборі Фельдман Екопарк всі діти відпочивають безкоштовно. 

Автор: Олександр Гречаний