Унікальні альбоми про сім див Харківщини презентують школярам

24.10.2013 08:24 Культура
http://stroyprice.com/ http://stroyprice.com/
Невдовзі у школах області з'являться альбоми-розмальовки «Дива Слобожанщини» для учнів 1-4 класів.

Депутати Харківської облради на сессії прийняли доповнення до комплексної Програми розвитку гуманітарної сфери щодо популяризації культурно-історичних цінностей Сложанщини серед учнів 1-4 класів. У рамках цієї програми з'явиться оригірнальний навчально-пізнавальний посібник.

- Це інтелектуальнийи альбом, де можна буде знайти сім див міста Харкова і Харківської області. Такий альбом сприятиме патріотичному вихованню маленьких харків'ян. По суті це мандрівки рідною областю. Там буде і символіка рідного краю, і визначні пам'ятки, - сказав заступник голови ХОДА Євген Савін.

Окрім цього, депутати обласної ради ухвалили рішення щодо внесення змін до бюджету області на 2013 рік, де додаткові коштипередбачені для освітян.  Так, у 2013 році виплатять стипендій керівникам дошкільних та позашкільних навчальних закладів Ізюму, Куп’янська, Лозової, Люботина, Первомайського та Чугуїва на суму 431,662 тис. грн. (крім того, 523,838 тис.грн. виділяється за рахунок перерозподілу асигнувань в межах затвердженого обсягу).

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта