Feldman Ecopark співпрацюватиме з нацпарками “Гомільшанські ліси” і “Слобожанський”

25.09.2014 09:03 Культура
http://kharkiv.travel http://kharkiv.travel
24 вересня Регіональний ландшафтний парк Feldman Ecopark уклав договір про співпрацю з Національним природним парком «Гомільшанські ліси» та Національним природним парком «Слобожанський».

Партнерство включатиме спільні освітні заходи, програми з обміну досвідом, наукові семінари та конференції, а також загальну дослідницьку діяльність, спрямовану на реабілітацію рідкісних видів тварин і рослин, а також інші природоохоронні заходи.

- Наші нові партнери - природоохоронні організації з великим стажем. На їхньому боці - досвід, на нашому боці - нововведення і сучасний підхід до розвитку. Об'єднавшись, ми набагато ефективніше зможемо зберегти і примножити природні багатства Харківської області, - зазначила директор гуманітарних програм Feldman Ecopark Юлія Павіченко. - Крім того, Регіональний ландшафтний парк має у розпорядженні прекрасну наукову базу. Співробітники Центру реабілітації кажанів Feldman Ecopark планують проводити дослідження з вивчення та охорони рідкісних видів кажанів на стороні партнерів, де для цього є необхідні природні ресурси.

За словами директора гуманітарних програм Feldman Ecopark Юлії Павіченко, наступним етапом партнерських взаємовідносин стане договірне співробітництво по ряду наукових тем.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта