Фіналістка "Х-Фактора" мріє відправити на шоу свою бабусю

24.10.2015 10:20 Культура
Фото: starlife.com.ua Фото: starlife.com.ua
Фіналістка третього сезону співочого шоу "Х-Фактор" харків'янка Віолетта Козакова, яка виступала в дуеті з Анатолієм Безсмертним, дала інтерв'ю "СК".

Віолетта Козакова розповідає, вся її родина дуже творча. Наприклад, маленький братик у свої три роки вже складає пісні і збирає "квартирники". Але найбільшою зіркою у родині є бабуся.

- Найголосистіша у нас бабуся! Все селище Козача Лопань чує, коли бабуся співає. Все ніяк не доїдемо з нею на "Х-фактор", - говорить Вєта. - Мої батьки також люди творчі. Окрім співу вони ще грають на усіляких музичних інструментах: трубі, фортепіано, гітарі. Мені інколи здається, що вони можуть навчитися грати на будь-якому інструменті.

Після "Х-Фактору" Віолетта продовжує професійно займатися музикою. В неї вже вийшли декілька кліпів, постійно з'являються нові пісні. "Х-Фактор" дівчина згадує як хорошу школу, а також шанс пробитися у шоу-бізнесі.

- Проект звичайно допоміг. По-перше, в особистому розвитку. По-друге, в плані невеликої ротації на телебаченні, - говорить співачка. - Після "Х-фактора" пройшло вже три роки, і у мене в житті сталася маса цікавих подій, завдяки яким я також стаю людям більш цікавою.

Повний текст інтерв'ю з зіркою "Х-Фактора" читайте у №127 газети "Слобідський край".

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта