Ікона Озерянської Божої Матері літала над Харковом сьогодні (ФОТО)

27.10.2012 12:28 Культура
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Сьогодні на Харківщині відбувся молебен і хресна хода на благополуччя, яку священнослужителі Харківської єпархії УПЦ здійснили на літаку Як-40.

- Ми живемо в новий час, тому церква прагне дати благословення різними способами, виявити голос совісті суспільства і покликати благословення Господнє на всіх нас, – зазначив клірик Харківської єпархії, протоієрей Сергій Скупченко.


Як повідомляє прес-служба ХОДА, вранці архієпископ Харківський і Богодухівський Онуфрій відслужив в Покровському монастирі молебен на благословення, після якого група священнослужителів з іконою Озерянської Божої Матері, покровительки Слобожанщини, і Піщанською іконою Божої Матері, попрямувала до Харківського міжнародного аеропорту, щоб передати благословення всій Харківській області.


Літак облетів навколо Харківської області і потім – навколо самого міста Харкова. Політ на висоті 2,5 км тривав 1 годину 20 хвилин. Весь час польоту співався молебень з акафістами перед чудотворними іконами Озерянської та Піщанської Божої Матері.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта