Ікону Святого Володимира возитимуть по військових частинах та гарнізонах Харківщини

16.01.2013 09:28 Культура
http://vrkvvmvd.ru http://vrkvvmvd.ru
З 17 по 25 січня у Харкові проходитиме Всеукраїнський військово-християнський хресний хід.

Під час заходу ікону святого рівноапостольного князя Володимира і частинку мощей святого священомученика Володимира представлять в Покровському соборі, після чого за спеціальним графіком святині будуть переміщати по військовим частинам, гарнізонах та силовим структурам області.

З 11:00 до 13:00 21 січня святині будуть представлені у Храмі святого Миколая на території Головного територіального управління МНС у Харківській області.

Довідка. Велика ікона рівноапостольного князя Володимира, який є небесним покровителем Збройних Сил України, була написана в іконописній майстерні Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. 28 липня 2012 вона була освячена Блаженнійшим Володимиром, Митрополитом Київським і всія України в кінці Божественної літургії. Голова Синодального відділу Української православної церкви по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин звернувся до керівництва Міноборони з пропозицією провезти ікону по військовим частинам і гарнізонах.

Автор: Администратор сайта