Інспектори ДАІ масово зупиняли жінок-водіїв у центрі Харкова (ФОТО)

11.03.2013 08:14 Культура
фото Катерини Терещенко фото Катерини Терещенко
«У мене все у порядку! Чого мене зупинили? Ну, перевірка, так, перевірка» – була перша думка Світлани, водійки "Москвічу".

Водійка "Ланосу" Надія, взагалі, спочатку злякалася:

- Ну, а коли вже побачила квіти, подумала – ну, можливо, це не щось погане, - ділиться враженнями жінка.


Замість жезлу у інспектора ДАІ квітка. Чоловічий колектив Управління Державної автомобільної інспекції у Харкові вже понад 7 років вітає жінок-водіїв Харкова з Міжнародним жіночим днем. І кожного разу ДАІшники вигадують щось нове.

- Так, наприклад, у минулі роки ми вітали не тільки жінок-водіїв приватного транспорту, а й жінок - водіїв трамваїв, тролейбусів. Є в нас спеціальні пересувні транспортні засоби, де жінка за кермом, автобуси, - розповідає старший інспектор відділу ДАІ м. Харків Олег Кононенко.


Квітка та яскрава символічна наклейка на автомобіль - кожна жінка, що проїжджала на своєму авто біля двох центральних площ Харкова у святкові дні – отримала таке привітання від співробітників автоінспекції. Покарання теж були, але незначні.

- Зрозуміло, що у святкові дні робітники автоінспекції ставились до можливих порушень з боку жінок-водіїв дещо м’якше, - зазначив Олег Кононенко. - За незначні порушення попереджаємо, не караємо. Ну, за винятком, серйозних випадків.

За словами жінок-водіїв, від такого оригінального способу привітання з 8 березня вони в захваті, але при виді інспектора ДАІ на дорозі все одно починають хвилюватися.

Катерина Терещенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта