Іван Ургант став німим. Подробиці

24.04.2013 13:22 Культура
http://news.liga.net/ http://news.liga.net/
Відомий російський телеведучий та шоумен відмовляється коментувати ситуацію з тим, що СБУ не вбачає у його висловах небезпеки для суверенітету України.

Аби дати коментар ЗМІ, йому потрібен дозвіл прес-служби "1 каналу", з яким шоумен має контракт. Про це він зазначив у телефонній розмові з кореспондентом УНН.

За словами телеведучого, у контракті обумовлено, що він не може давати коментарі у телефонній розмові і всі питання вирішуються через прес-службу “1 каналу”.

“Я б із превеликим задоволенням дав би Вам коментар, але насправді не можу навіть вислухати Ваше запитання, оскільки у контракті обумовлено, що усе спілкування зі ЗМІ відбувається виключно через прес-службу ”1 каналу". Так що, якщо Ваша ласка, зверніться до прес-служби і я, можливо, надам відповідь", — зазначив Іван Ургант.

Раніше Українське МЗС не вважає слова російського шоу-мена Івана Урганта, опубліковані у його Тwitter, вибаченням. Також Іван Ургант вибачився перед українцями в ефірі "Першого канала".

Нагадаємо, ведучий кулінарного шоу "Смак" на російському "Першому каналі" І. Ургант, готуючи страву, сказав в ефірі: "Я порубав зелень, як червоний комісар жителів українського села". 

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта