Кастинги на МастерШефі: просто вміти готувати замало

21.11.2012 14:02 Культура
Аби стати учасником популярного кулінарного шоу "МастерШеф", треба мати стабільну психіку і гарно пройти співбесіду із психологом.

Про це та інші "закулісні" подробиці шоу розповів і інтерв'ю кореспонденту "СК" учасник з Харкова Олександр Білодід.

Кор.: Олександре, ви не пройшли на перший сезон
«МастерШефа». Чому?

– Кастинг на перший «МастерШеф» проходив у три етапи: регіональний відбір, інтерв’ю з психологом і телевізійний конкурс. У Харкові мою свинину з яблуками і смаженою картоплею визнали смачною і запросили до Києва. А потім було інтерв’ю з психологом і... Словом, далі мене не пропустили.

Кор.: У коментарях та під час самого шоу учасники часто нецензурно лаються. Вас же вважають найскромнішим у цьому сенсі. Як взагалі учасники спілкуються між собою?

– Усі знають, що лаятися – погано, але ж ми люди, і коли виникає якась складна ситуація чи запарка на роботі, утриматися важко. На кухні «МастерШефа» – те саме. Що ж стосується пост-інтерв’ю, то це все емоції. Про себе можу сказати, що лаятися я не хотів. Крім того, між самими конкурсами і коментарями проходить по кілька годин. Мабуть, я не настільки емоційна людина, щоб згадувати всі неприємні моменти дня і потім «відриватися» на своїх колегах.

Кор.: На шоу декілька разів учасників ділили на жіночу та чоловічу команди. То все ж таки, хто краще готує, чоловіки чи жінки?

– Якщо казати про «МастерШефа», то мені здається, що хлопці цього року сильніші. У світовій практиці також чоловіки є кращими кухарями. Проте на пострадянському просторі все одно найкраще готують жінки. Адже кожна мама – це кулінар. А їжу краще, ніж готує мама, не може приготувати ніхто. До речі, я й зараз не можу готувати мамі, Катерині Федоровні Білодід (вона живе в селищі П’ятигірське Балаклійського району), соромлюся. Адже це на «МастерШефі» я експериментатор і можу дозволити собі помилятися. А вдома я точно знаю, що мама приготує набагато краще за мене і смачну смажену картоплю, і відбивні, і суп з домашньою локшиною.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" №135 від 10.11.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта