Катерина Осадча полювала на Геннадія Кернеса на "Харьковской сирени" (ФОТО)

18.05.2013 08:07 Культура
фото Катерини Терещенко фото Катерини Терещенко
На урочистому відкритті V Міжнародного кінофестивалю "Харьковская сирень" завітала відома українська ведуча Катерина Осадча.

Вона, як завжди, мала екстравагантний вигляд, була одягнена у зелену сукню, її зачіску прикрашав капелюшок у вигляді скрипічного ключа.

Перед початоком урочистого відкриття фестивалю вона увесь час стояала перед сценою. Глядачі гадали, що Катерина буде ведучою заходу, однак у неї були свої плани.

Очікуваного "Світського життя" на сцені Палацу студентів національного університету "Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого" не відбулося. Як виявилося, головним об'єктом полювання Катерини Осадчої був мер Геннадій Кернес. Після завершення урочистої частини відкриття фестивалю вона побігла до Геннадія Кернеса, аби взяти інтерв'ю. 

Завершивши розмову з Харківським міським головою, вона не захотіла спілкуватися з харківськими журналістами, а також досить грубо відповіла маленькому хлопчику, який хотів сфотографуватися із нею.

Після цього Катерина Осадча та її оператор сіли в машину та поїхали.

Нагадаємо, вчора розпочався V Міжнародний кінофестиваль "Харьковская сирень". Гостями цьогорічного ювілейного фестивалю стали французські акторки Мішель Мерсьє та Мілен Демонжо

Катерина Терещенко 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта