Катя Осадча у Харкові проведе фестиваль, присвячений моді

28.02.2018 15:10 Культура
Фото: Tv.ua Фото: Tv.ua
Фестиваль моди і дизайну «Kharkiv Fashion» пройде з 29 по 31 березня у Харківській школі архітектури.

За словами організаторів, таку локацію вибрали недаремно. У кінці ХІХ століття ця будівля належала Почесному громадянину міста Харкова, купцеві і меценату Федору Єнуровському, який проводив у своєму особняку спектаклі, концерти, бали і благодійні вечори, — повідомляє сайт Харківської міської ради. 

У школі архітектури пройдуть покази колекцій українських дизайнерів та торгових брендів. Весняний «Kharkiv Fashion» представить гостям головні тренди нового сезону і дасть стимул до розвитку fashion-індустрії регіону. На дизайн-маркеті, який проходитиме в рамках заходу, можна буде придбати нові колекції вітчизняних і зарубіжних виробників за спеціальними цінами. Також пройдуть різні освітні заходи та семінари, організовані спільно з харківським кластером дизайну та легкої промисловості, у рамках яких у виробників одягу буде можливість дізнатися про методи розширення ринків збуту, збільшення продажів, а також способи виведення продукції на український та світовий ринки.

Крім того, в рамках «Kharkiv Fashion» відбудеться вже другий конкурс молодих дизайнерів «Start Fashion», який дасть можливість модельєрам-початківцям представити свої роботи експертам fashion-індустрії. Вести захід буде ведуча телепроекту «Світське життя» на телеканалі «1+1» Катерина Осадча. У рамках «Kharkiv Fashion» запланована зйомка нового випуску програми, — розповіли організатори.

Читайте також: Харків’янка встановила рекорд України

Микола Мельник