Харківський ОПЛОТ одягнув костюми Філіпа Кіркорова (ФОТО)

14.11.2012 08:35 Культура
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова
Учора, 14 листопада, в Харкові розпочалися дні моди — Kharkov Fashion Days.

Cвої колекції презентували харківські та відомі українські дизайнери. На суд місцевих модників представили колекцію весна-літо-2012.

Свої колекції показали харківські дизайнери Дмитро Захаревський, Данило Ковачов, а також викладачі харківського факультуту Київського національного університету культури і мистецтв. Так, Дмитро Захаревськй презентував колекцію весільних суконь «Ангели і демони». За словами дизайнера, на постворення одного плаття пішло 4,5 тис. квітів. Ще одну сукню шили з 115 м тканини. На найблискучішому наряді сяяли 8 тис. страз.

Київські дизайнери Людмила Вронська а Наталія Соболєва (SOBOLEVA-VRONSKAYA) презентували колекцію чоловічого одягу під назвою «925». Вони розповіли, що Філіп Кіркоров уже схвалив одяг і замовив собі кілька костюмів.

- Філіп завжди просить створювати дві колекції: одну — персонально для нього, - жартувала Людмила Вронська.

Ізюминкою першого дня стали бійці СК «Оплот», що виступили в якості моделей торгової марки. Як розповів один з бійців клубу Алекс Кардо, молоді люди в дизайнерських костюмах почувають себе комфортно.


- Пропозиція для нас була цікавою, - каже Алекс Кардо, - захотілося внести долю моди в бої без правил та  трохи «боїв без правил» у світ моди, аби люди, які не мають відношення до спорту, побачили, що наші хлопці — це звичайні юнаки, а не якісь агресори.

Алекс Кардо розповів, що перед показом бійці берегли себе - намагалися не ламати одне одному вуха.

На показі також продемонстрував свою майстерність чотирикратний чемпіон України з перукарського мистецтва Юрій Ющенко. Прямо на очах глядачів він створив близько 10 оригінальних вечірніх зачісок, на кожну з яких витратив не більше трьох хвилин.

- Багато жінок скаржаться, що робити зачіски на довгому волоссі складно і це займає багато часу. Я показав, що це може бути не довго і не складно, - каже майстер.

Окрім того, свої перукарські роботи презентувала майстер Вікторія Денесинко.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта