Харків'яни показали, як хочуть до Європи (ФОТО)

27.05.2013 07:02 Культура
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова

У Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького 25 травня в рамках святкування Днів Європи відбулося відкриття «Європейського містечка».

Відкриттю «Європейського містечка» передував парад представників євроклубів Харківщини.

Гості «Європейського містечка» оглянули павільйони євроклубів, познайомилися з презентаціями національних спільнот: Харківського товариства польської культури, Харківського міського товариства греків «Геліос», Культурно-просвітницького центру «Будинок Нюрнберга», Французького інституту в Харкові, Національного товариства «Полонія», повідомили у прес-службі міськради.

Крім того, у День Європи пройде відкриття виставки плакатів і фотографій, організованих за сприяння дипломатичних місій іноземних держав, у тому числі Чехії, Німеччини, Росії, Вірменії, Польщі, Франції, Словенії.

У програмі свята також на всіх гостей чекала концертна програма «Подорож Європою». На центральній алеї парку організована дискусійна площадка «Фонд місцевої демократії».

ЯК СВЯТКУВАЛИ ДНЯ ЄВРОПИ У ХАРКОВІ. ФОТОЗВІТ ДИВІТЬСЯ ТУТ

На майданчику парку «Дикий Захід» для старшокласників пройшов квест на європейську тематику.

А маленьким гостям свята на дитячому майданчику Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Ян Гранат і співробітники Генконсульства розказали «європейську казку». Казка озвучена польською, українською та російською мовами.

Автор: Администратор сайта