Харків'яни вшанували пам'ять Кузьми Скрябіна (ФОТО)

02.02.2016 20:47 Культура
Десятки місцевих жителів, незважаючи на противну погоду, прийшли до пам'ятника Незалежності на площі Конституції, щоб вшанувати пам'ять Андрія Кузьменка, який загинув у автокатастрофі рівно рік тому.

2 лютого по всій Україні пройшла акція «Рік самотності», присвячена першій річниці з дня загибелі музиканта, і Перша столиця теж не стала винятком. Десятки харків'ян різного віку запалили лампадки та свічки, виклавши з них ім'я «Кузьма». Крім цього присутні виконували хіти лідера групи «Скрябін».
Деякі фанати музиканта вшанували пам'ять Андрія Кузьменка не тільки своїм візитом на вечір пам'яті, але й прагнуть, щоб одна з вулиць міста називалася на честь музиканта. І перші кроки назустріч бажаному вже зроблені.

– Я подав петицію в Харківську міськраду, щоб у нашому місті з'явилася вулиця Кузьми Скрябіна. Поки з потрібних 5000 голосів трохи менше ніж за 10 днів проголосувало близько 700 осіб. Вважаю, що наше місто заслуговує на дану вулицю, і я був дуже радий, якщо б це сталося, тому закликаю харків'ян, яким небайдужий Кузьма, підтримати цю петицію, – розповідає Дмитро Черненко.

 

Олександр Гаркавець

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта