Харків'яни зізнаються у коханні на нашому сайті! Долучайтесь (ФОТО)

14.02.2015 11:00 Культура
Вітаємо усіх зі святом кохання! У День Святого Валентина сайт "СК" публікує ваші зізнання у коханні. Поспішайте привітати коханих. Подробиці нижче!

А от і перші привітання!

Коханому чоловікові!

Наше знайомство змінило моє життя. Ти даруєш мені щастя вже більше пяти років, а я намагаюся бути кращою для тебе, цінувати твої вчинки. Я не згадаю точну дату, коли ти запропонував мені зустрічатися, але добре пам’ятаю, як ти тримав мене за руку. У такий непростий час ми вирішили стати чоловіком та дружиною, і наше весілля стало однією із найсащливіших подій у житті. Коханий, я вдячна тобі за розуміння і підтримку, за щирі почуття, за спільні погляди і за ранкову каву.



Твоя Анна

Розкажи свою історію кохання або знайомства і надішли на адресу [email protected]. Твоє зізнання з'явиться у стрічці новин на сайті “Слобідський край”. Можна також надсилати фотографії. Послуга безкоштовна.

З кожним днем люблю її ще більше

Це було 4 чотири роки тому. У той час я лежав у лікарні, мені було дуже погано. Я вже знав Віку як друга. І в цей день вона після довгої дороги з моря приїхала одразу з поїзда до мене .... Після дзвінка я зрозумів, що вона вже стоїть під моїм вікном! Але я не міг навіть голову підняти, оскільки знаходився під крапельницею, смуток на той час відходив кудись геть, адже мене підбадьорювали такі ж хворі, як я. Вони стояли біля вікна й бачили мою Віку. Через п‘ять хвилин я зміг вийти… Літнє серпневе сонечко ледь визирало з-за хмар, трохи пожовкле листя на деревах починало осипатися. І стояла Віка в рожевій сукні, її шикарне волосся повільно ворушив легкий вітерець, голубуваті очі дивилися на мене… Я підбіг і міцно обняв її і в той момент зрозумів, що не хочу відпускати її ніколи. Три роки потому ми одружилися – то був кращий день у моєму житті. І через три роки я люблю її ще більше, ніж раніше.


Михайло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта