Харків’янин спричинив скандал на талант-шоу

18.07.2015 07:21 Культура
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Чи багато ви знаєте молодих виконавців, які можуть так просто сказати відомому продюсеру: «Можливо, сьогодні мені потрібен Костянтин Меладзе, а завтра буду вже я потрібен йому»?

Саме з такої фрази розпочалася участь Дмитра Костюка в телешоу «Хочу к Меладзе», яке транслювалося відразу на три країни: Україну, Росію та Казахстан. А вже через декілька ефірів харків’янин самостійно відмовився від подальшої участі у шоу, бо зрозумів, що це не його формат.

Навіть сьогодні хлопець не розуміє, як потрапив у проект. Йому просто зателефонували і запросили.

- Я тоді якраз офіціантом працював, бігу з розносом посуду, задзвонив телефон. На тому кінці дроту представилися продюсерами каналу, на якому знімалося шоу, сказали, що їм не вистачає героїв, і запросили мене на кастинг. Я до пуття нічого не зрозумів і в поспіху пообіцяв через кілька хвилин передзвонити. Але на роботі була така запара, що передзвонив я тільки наступного дня. Як на мене вийшли,  не збагну. До цього в ніяких шоу я участі не брав, жив тільки своєю музикою. Про проект «Хочу к Меладзе» взагалі і гадки не мав, - згадує співак.

Діма погодився на участь, хлопцю кортіло презентувати свою нову пісню «Feel the pride». Співак зізнається, що відразу після кастингу готовий був покинути проект, і сильно здивувався, коли до наступного туру пройшов.

Запрошення харків’янина додало шоу певної інтриги, бо він виявився повною тезкою колишнього партнера Меладзе по продюсерству у «ВІА Грі» Дмитра Костюка (чоловіки й досі з’ясовують, кому з них належать права на дівочий гурт). Та інтриги не вийшло, бо конкурсант свого тезку продюсера ніколи в житті не бачив.

- Костянтин лише одного разу зауважив, що в мене дуже знайоме прізвище. Ми всі посміялися й проїхали цей момент, - каже Діма.

Та не знали організатори шоу ще харківського Костюка. Хлопець то поб’ється з кимось за кулісами (дівчину захищав), то почне сперечатися зі своїм зірковим наставником – Євою Польною. А потім і взагалі помахає всім рукою та за власної ініціативи піде з проекту.

Юлія Шматченко

Повну версію статті читайте в газеті "Слобідський край" № 85 за 18 липня 2015 року

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта