Кіно просто неба покажуть на головній площі Харкова

23.06.2016 14:30 Культура
Фото: Роман Шупенко Фото: Роман Шупенко
У фан-зоні Євро-2016 на площі Свободи пройде ряд заходів, приурочених до Дня молоді та Дня Конституції України.

Як розповів 23 червня директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров, 24 червня о 18:00 на головній сцені відбудеться Всеукраїнський літній кубок КВК Харківської відкритої міської молодіжної ліги КВК. У ньому візьмуть участь 13 команд з різних міст України - Харкова, Кременчука, Києва, Кривого Рогу, Запоріжжя та ін.

«Перед сценою буде встановлено 600 стільців, тобто, крім стоячих місць, будуть і сидячі. Після завершення КВК на площі пройде дискотека - з 22:00 до 24:00», - повідомив Олексій Чубаров.

Нильские крокодилы впервые родились в Харьковском зоопарке (ФОТО)

З 27 по 29 червня у фан-зоні відбудуться Дні музики. Кожен день з 14:00 і до ночі на головній сцені і в зоні «Go-go food» гратимуть кращі харківські групи найрізноманітніших стилів. А 29 червня в зоні «Go-go food» відбудеться інструментальний концерт у складі скрипки, саксофона і рояля.

30 червня, в День українського кіно, відбудуться сеанси під відкритим небом. З 18:00 розпочнуться покази найкращих вітчизняних фільмів - «Незламна», «Поводир», «Іван Сила», а в кінозоні для дітей - нових українських мультфільмів.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта