Кінофестиваль "Дитятко" стартує завтра в Харкові (ПРОГРАМА)

20.09.2012 15:03 Культура
http://www.childbrand.ua http://www.childbrand.ua
У програмі фестивалю - творчі зустрічі, майстер-класи, екскурсії та, звісно, перегляд робіт учасників фестивалю.

21 вересня відбудеться творча зустріч з композитором Борисом Севастьяновим та вечір знайомств, повідомляє сайт облради.

22 вересня майстер-класи проведуть журналіст, ведучій, керівник телеканалу «Перша столиця» Костянтин Кеворкян, а також журналіст і ведучій Андрій Куликов. Цього ж дня у кінотеатрі ім. Довженка о 12 годині відбудеться урочиста церемонія відкриття фестивалю за участю голови облради, голови оргкомітету Сергія Чернова, та розпочне роботу виставка малюнків учасників конкурсу «Більш за все я люблю…». Крім того, учасники фестивалю зможуть поспілкуватися з режисером Наталією Галузо під час творчої зустрічі.

З ПРОГРАМОЮ ФЕСТИВАЛЮ МОЖНА ОЗНАЙОМИТИСЯ ТУТ

На 23 вересня заплановано проведення майстер класів з операторського мистецтва (Сергій Алексєєв), радіожурналістики (Давід Шнейдеров), анімації (Леонід Сторожук) та творчої зустрічі з програмним директором і продюсером Віденського Міжнародного фестивалю дитячих фільмів Мартіною Лассачер.

Урочисте закриття фестивалю, під час якого будуть нагороджені переможців, розпочнеться о16.00 у кінотеатрі ім.Довженко.

Переглянути роботи учасників можна у мережі кінотеатрів «Кіноцентр» 22 -23 вересня.

Як повідомлялося раніше, переможець номінації «Місцеве самоврядування - це ми!» фестивалю "Дитятко" за підтримки Офісу Ради Європи в Україні зможе побувати в штаб-квартирі Ради Європи, яка перебуває у Страсбурзі.

Нагадаємо, 15 вересня на березі Печенізького водосховища у Харківській області проходив етнофестиваль "Печенізьке поле". Цього року фестиваль відвідали понад ста тисяч гостей.

Серед гостей - популярний ведучий "Караоке на майдані" Ігор Кондратюк, а найпопулярніша розвага фестивалю - свинячі перегони, де перемогло порося Сахно з Сахновщинського району.

Автор: Администратор сайта