Кохання на “МастерШеф”. Міф чи реальність

02.12.2013 14:58 Культура
Фото СТБ Фото СТБ
Про життя за лаштунками популярного шоу розповів учасник з Харківщини Андрій Колісник.

Кор.: З ким на проекті більше за все товаришували? З ким, навпаки, не склалися стосунки?

– Найбільше я подружився з Данилом Пановим, бо ми жили в одній кімнаті і часто спілкувалися. Також дружу з Мариною Шевченко, Олею Мартиновською і Сергієм Чібарем. З Олею та Сергієм часто бачуся. З рештою учасників також підтримую стосунки. Не можу сказати, що з кимось не склалися стосунки.

Кор.: До речі, про стосунки з Ольгою Мартиновською. В усіх інтерв’ю ви казали, що закохані в неї, хоча у вас начебто вдома є дівчина. Це була така стратегія чи ви дійсно маєте почуття до Ольги?

– Відразу уточню, що дівчина у мене була до моменту зйомок конкурсу з родичами на «МастерШеф». Після цього ми розлучилися. Це було наприкінці серпня – на початку вересня.

До Олі Мартиновської на проекті у мене були симпатії, не заперечую, але не більше того. Потім це переросло в конкурентні відносини. Тим паче, що в Олі є молодий чоловік.

Зараз, після проекту, ми дружимо, хоча й часто сперечаємося, бо маємо кардинально різні погляди на кулінарію. Ми жартуємо з нею, що колись будемо компаньйонами по роботі.

Кор.: В одному з ефірів після командного конкурсу ви голосували проти Анатолія Цуперяка. Тоді ви ще назвали його найслабшим на проекті. Чи не пошкодували про свій вчинок?

– На мій погляд, він слабкіший за мене як кухар. І я не раз у цьому переконувався. Коли ж проект закінчився, я по-іншому подивився на нього. Він нормальна людина, хороший хлопець, але з точки зору кулінара – він слабкий. У мене високі вимоги до професійного рівня кухарів. Я не шкодую, що назвав його слабким. Це моя думка.

Андрій Колісник також розповів, як готував на проекті екзотичні продукти та чому зараз розводить вдома тарганів.

Учасник також розповів, як вижити на проекті кухарю без пальців.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" № 143 від 30.11.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта