Ксенія Собчак одружилась із відомим російським актором (ФОТО)

03.02.2013 13:27 Культура
фото Twitter фото Twitter
Світська левиця Ксенія Собчак 1 лютого одружилася із актором Максимом Віторганом, сином відомого артиста радянського Еммануїла Віторгана

Про весілля молодята оголосили на прем'єрі Максима Віторгана в кінотеатрі "Фітіль", пише ТСН. До останнього щаслива подія приховувалася навіть від близьких. Хіба що гостей попросили прийти в нарядних костюмах.

Але в підсумку нарядними прийшли лише кілька людей. Всі чекали, що нарешті почнеться фільм. Як раптом на сцені з'явилися Ксенія і Максим у весільних вбраннях, і повідомили, що тепер вони - чоловік і дружина. 

У свою чергу і батьки молодят раді вибору обох. І мама Ксенії - політик Людмила Нарусова, і батько Максима - актор Еммануїл Віторган в захваті від вибору дітей і від своєї нової рідні.

Чутки про роман Ксенії Собчак з Максимом Віторганом з'явилися у пресі після того, як парочка з'явилася разом на дні народженні редактора радіостанції "Ехо Москви" Олексія Венедиктова наприкінці минулого року. 31-річна телеведуча і 40-річний актор ніжно трималися за руки і весь час обнімалися. Тоді і заговорили, що Ксенія Собчак швидко проміняла опозиціонера Іллю Яшина на актора.



Джерело: ТСН
Автор: Администратор сайта