Курйози на зйомках “Джеймса Бонда”. З Ейфелевої вежі стрибав у два підходи

11.07.2013 11:40 Культура
http://m.forbes.ru/ http://m.forbes.ru/
Про зйомки серії “Бондіани” “Вид на вбивство” розповів Бі Джей Ворт.

Як сьогодні у ході творчої зустрічі з харків'янами розповів легендарний голлівудський каскадер Бі Джей Ворт, на зйомках епізоду, де Джеймс Бонд стрибає з Ейфелевої вежі, зламалася одна з камер. Тому у найвідповідальніший момент довелося призупинити роботу.

- Мій стрибок з Ейфелевої вежі мали знімати чотири камери. Вони мали рухатися у три рази швидше, ніж за звичайної ситуації, щоб показати стрибок в уповільненій дії. Коли камери вже на повну розганялися, інколи вони переставали працювати, - розповів Бі Джей Ворт. - І от перед самим стрибком я стою на верху вежі, серце прискорено б'ється, адже я маю лише 150 м, щоб розкрити парашут. І коли я вже налаштував себе на стрибок, виявилося, що камера № 3, не відповідає. Зйомки відклали на 10 хвилин.

За цей час каскадер встиг полежати на вершині Ейфелевої вежі і навіть задрімати. Коли ж його розбудили та попросити виконати трюк, адреналін, який зазвичай переповнює спортсмена перед трюком, зник. На щастя, все пройшло добре, і ніхто не постраждав.

Нагадаємо, сьогодні Бі Джей Ворт пройшовся Алеєю зірок у Харкові і навіть залишив там відбиток своєї руки.

Каскадер також розповів про те, якими актори, що виконували роль Джеймса Бонда, були за кадром.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта