КВНники захопили вагон на Південному вокзалі (ФОТОн

15.01.2013 12:31 Культура
Фото Ірини Гудзь Фото Ірини Гудзь
Для поїздки харківських КВНників на фестиваль у Сочі виділили окремий вагон.

Провідницю 24-го вагону поїзду Мінськ - Адлер, що відбув сьогодні о 12.07 із третьої платформи Південного вокзалу, очікує небувала ніч. Адже пасажири цього разу їй дісталися незвичайні. П’ять команд КВК (54 чоловіка) вирушили на XXIV Міжнародний фестиваль до Сочі, а заразом і зайняли цілий вагон поїзду.

Як розповіла Президент харківської відкритої міської ліги КВК Алла Подкосова-Фокіна, на фестиваль до Сочі гумористи із Першої столиці їздять вже дев’ятий раз поспіль. Окремий же вагон для них керівництво міста та Південної залізниці, виділяють вже втретє. Це надзвичайно зручно, адже, по-перше, взяти квитки на транзитний потяг буває надзвичайно складно, а по-друге, звичайні пасажири інколи неадекватно сприймають веселих та кмітливих.

- КВНники – миролюбний народ. Проте ніч у поїзді, як правило, не обходиться без гучних жартів, пісень та репетицій. Найчастіше пасажири намагаються потоваришувати із нами, проте інколи трапляються й неприємні моменти, - розповіла Алла Подкосова-Фокіна.

Спеціальний вагон добрий ще й тим, що плати за проїзд у ньому не треба. Так, щоб доїхати до найпопулярнішого курортного міста Росії, треба витратити приблизно 600-800 грн. КВК-вагон же виділили абсолютно безкоштовно за підтримки голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, мера міста Геннадія Кернеса та дирекції Південної залізниці.

До нічного переїзду гумористи підготувалися: взяли із собою гітари, запаслися хорошим настроєм та новими жартами. Провіднику ж залишається лише набратися терпінням та поринути у атмосферу сміху, гумору та пісень.

Ірина Гудзь   

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта