Майданс, "Голос. Діти", "Танцюють всі!". Де готують маленьких харків'ян - учасників шоу

03.09.2013 06:32 Культура
http://myclub.org.ua/ http://myclub.org.ua/
Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості готує дітей для участі у популярних телешоу. Там вихованці гуртків Палацу посідають високі місця та мають успіх у публіки.

Про те, як набирають та готують дітей у гуртках, розповіла директор Палацу Світлана Федосєєва.

– Методична служба Палацу щорічно проводить моніторинг гуртків за всіма напрямами позашкільної освіти. Може, цю тенденцію диктує час, але сьогодні дуже багато батьків приводять своїх дітей у творчі гуртки: це, безумовно, хореографія, театральні студії. А такі відомі творчі колективи як хор «Скворушка», «Весняні голоси», оркестр народних інструментів і шумовий оркестр завжди користувалися великим попитом серед юних харків’ян. За останній рік ми також помітили, що багато дітей стали відвідувати гуртки образотворчого мистецтва. Трохи зменшилась кількість дітей, що відвідують спортивно-технічні секції. 

Кор.: Чимало молодих талантів сьогодні прагнуть потрапити на велику сцену через різноманітні телевізійні талант-шоу. Як викладачі Палацу ставляться до такої тенденції?

– Ми не проти такого виду діяльності. Наші вихованці – учасники телевізійного проекту «Голос. Діти». А в танцювальному проекті «Майданс» наші діти аж тричі брали участь. Також група малюків чотирьох-п’яти років не так давно їздила на проект «Танцюють всі», де своїм брейком просто приголомшили публіку. У більшості випадків участь у таких комерційних телевізійних конкурсах – бажання батьків. Наші викладачі готують вихованців на конкурси, які рекомендовані Міністерством освіти і науки України.

Катерина Терещенко, матеріал з газети "Слобідський край" №103-104 від 31.08.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта