Міністр культури подивився на ляльок та почитав книги у Харкові

22.08.2012 14:15 Культура
Михайло Куліняк прибув з робочим візитом до Харкова сьогодні.

Він ознайомився зі станом пам'ятко-охоронних робіт в Харківській обласній філармонії, яка, по закінченні реставрації, стане найбільшим концертним комплексом в Україні з унікальним органом, виготовленим в Німеччині спеціально для Харківського органного залу, - повідомляють на сайті Культурна столиця.

В Харківському академічному театрі ляльок ім. В. А. Афанасьєва Михайло Куліняк також ознайомився із завершальною стадією ремонтних робіт (театр розпочне роботу в оновленому вигляді вже на початку сезону) та відвідав найстаріший в Україні Харківський музей театральних ляльок.

Фасад будівлі Харківського обласного організаційно-методичного центру культури та мистецтва зараз теж перебуває на завершальній стадії ремонту.
В ході робочого візиту Міністр культури завітав до Харківського академічного російського драматичного театру ім. О. С. Пушкіна.

Також Михайло Андрійович ознайомився з ходом роботи Харківської державної наукової бібліотеки ім. В. М. Короленко.

Віце-губернатор Харківської області Євгеній Савін, супроводжуючи Міністра культури у діловій поїздці, підкреслив позитивну динаміку розвитку всіх напрямків культури і мистецтва області. Також він запевнив у готовності підтримки та реалізації державної політики у сфері культури, що проводиться міністерством та подякував за порозуміння проблемних питань щодо матеріально-технічної бази сільських закладів культури.

Автор: Администратор сайта