"Місіс Планета 2015" стала харків'янка

26.06.2015 06:27 Культура
Фото: lady.obozrevatel.com Фото: lady.obozrevatel.com
Олена Маньякова завоювала абсолютну перемогу на конкурсі "Місіс Планета-2015", фінал якого відбувся в Болгарії 20 червня.

В конкурсі брали участь такі країни, як Україна, Австралія, Сінгапур, Латвія, Малайзія, Росія, Нігерія, Польща, Болгарія, Південна Африка та ін., - повідомляє "Обозреватель".

При оцінюванні учасниць члени журі звертали увагу не тільки на зовнішні дані, але й на особисті досягнення у сфері кар'єри, сім'ї та благодійної діяльності. В рамках конкурсу пройшли вечірка знайомств, інтерв'ю з журі, Fashion-show, презентація номерів талантів.

Олена Манякова отримала дві освіти за спеціальностями кондитер і менеджер з персоналу. Сім'я Олени займає активну соціальну позицію: всі разом подорожують, займаються дайвінгом, парашутним спортом, допомагають місцевій школі з технічним і освітнім оснащенням.

Олена регулярно дає безкоштовні майстер-класи талановитим дітям, допомагає їм у підготовці до різних конкурсів і фестивалів, успішно виховує свою 11-річну дочку, є її тренером і вже 20 років у щасливому шлюбі.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта