На День народження Клубу юних натуралістів Фельдман Екопарк приготували 60 тисяч вареників (ФОТО)

19.10.2015 08:23 Культура
Клуб юних натуралістів Фельдман Екопарк відзначив День народження. Одній з найчисленніших організацій юннатів в Україні виповнилося три роки.

"З кожним роком велика сім'я Клубу юних натуралістів стрімко розширюється: все починалося з двадцяти дітей, а сьогодні - їх більше 400. І це зовсім не межа, ми відкриті для всіх бажаючих поповнити лави юних природознавців і раді кожній дитині", - зазначає народний депутат України, засновник екопарку Олександр Фельдман.

Діти Клубу юних натуралістів - неодноразові призери всеукраїнських олімпіад та конкурсів.

"Я радий, що інтереси дітвори збігаються в Фельдман Екопарк. І зовсім не важливо - юннати це чи художники або архітектори молоді. Має значення те, що вони цілком віддані улюбленій справі: тут вони духовно збагачуються і стають добрішими», - підкреслює Олександр Фельдман.



До дня народження представники всіх юннатських напрямків - Кінного комплексу, Театру дітей і тварин та Клубу юних натуралістів підготували творчі номери за участю чотирилапих помічників. На головній площі Фельдман Екопарк пройшли театральні вистави і танцювальний флеш-моб. У свою чергу іменинники отримали подарунки, а для найменших дослідників природи організували церемонію посвячення в юннати.

Як і будь-яке свято, цей маленький ювілей не обійшовся без смачних частувань, адже він збігся ще з трьома "ситними" святами - Міжнародним днем кухаря, Днем працівників харчової промисловості та Днем солодощів в США. Всі бажаючі могли покуштувати одну з кращих страв української національної кухні. Спеціально до свята було приготовлено 60 тисяч вареників.

Вся анімаційна програма також була присвячена їжі і її приготуванню, а у фіналі святкування гості Фельдман Екопарк зайнялися чарівною консервацією. Діти і дорослі писали найпотаємніші мрії і ховали в банку бажань. Вона була законсервована з думками про те, що все загадане неодмінно збудеться до відкриття банки наступного жовтня.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта