На День Перемоги у Харкові - два паради (ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ)

07.05.2013 10:41 Культура
http://www.osd.ru/ http://www.osd.ru/
Перший Парад на честь Дня Перемоги пройде традиційно на площі Свободи.

Другий урочистий військовий парад відбудеться о 16.00 у Парку Горького. У ньому візьмуть участь духові оркестри, курсанти та офіцери Харківського університету повітряних сил ім. І. Кожедуба та Національного університету цивільного захисту України. 

Також 9 травня у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького відбудуться заходи, присвячені Дню Перемоги.

З 10.00 на центральній алеї та площі парку почне роботу польова експозиція Харківського історичного музею. У тирі "Ворошиловський стрілок" можна буде здати норматив ГТО зі стрільби, переможцям видаватимуться відповідні посвідчення.

У 11.00 концертну програму почне колектив "Norma Band", а з 12.30 виступить духовий оркестр Національного університету цивільного захисту України.

З 14.00 головна сцена парку надається кращим дитячим колективам усіх районів Харкова.

З 17.00 пройде святковий концерт студентських колективів Харківського національного університету ім. В. Каразіна та інших вузів Харкова. О 18.30 розпочнеться дискотека.

Також на центральній площі під колесом огляду всі бажаючі зможуть сфотографуватися у військовій формі на фоні ретро-автомобілю "Willis".

Особливу увагу в цей день приділять ретро-майданчику, де з 10.00 до 20.00 буде грати жива музика. О 12.00 для гостей парку виступить ансамбль юних Бойових заспівачів Харкова. Це діти віком від шести років, всі юні артисти будуть у військовій формі. З 14.00 буде грати духовий оркестр Харківського національного аерокосмічного університету "ХАІ", а з 15.45 - ансамбль "Три плюс два". Ветеранів частуватимуть польовою кашею з нагоди святкування Дня Перемоги. З 18.30 для відвідувачів ретро-майданчика розпочнеться музична програма "Споемте, друзья".

У дитячому парку з 10.30 працюватиме "польова пошта": хлопців навчать писати ветеранам листи-трикутники, які писали під час війни, і малювати вітальні листівки. Також у дитячому парку організують польовий госпіталь, де хлопців вчитимуть накладати пов'язки і надавати першу допомогу.

У Французькому парку звучатиме акордеон. Відвідувачі парку зможуть взяти участь в інтерактивній програмі "Пісні Едіт Піаф" від мім-дуету "Три товстуни".

Цілий день в парку будуть звучати пісні та мелодії воєнних років.

Автор: Администратор сайта