На «Інтері» звільнився шеф-редактор новин Олександр Пилипець

14.01.2014 07:34 Культура
http://dusia.telekritika.ua/ http://dusia.telekritika.ua/
Вчора він написав заяву і звільнився з "Національних інформаційних систем".

Як передає "Телекритика", Пилипець працював шеф-редактором НІСу з вересня 2009 року. Формально його посада називалася "заступник директора з творчих питань – керівник редакції інформаційно-аналітичних програм". Хто обійме посаду замість нього, йому невідомо.

- Всьому свій час. Я достатню кількість часу пропрацював у багатьох компаніях. Працював у Кабміні, на "Україні", ICTV, "Інтері". Телесвіт маленький, немає людей, які дуже довго працюють на одному місці, - сказав він.

Про свою подальшу роботу пан Пилипець поки що нічого сказати не зміг. Також він, з його слів, не володіє інформацією про подальші зміни в НІСі.

Тим часом ввечері 13 січня стало відомо, що телеканал "Інтер" закрив вечірній випуск "Новин" о 18:00: його більше немає в сітці, що підтвердив директор "Національних інформаційних систем" Антон Нікітін.
Із запитанням про причини закриття вечірнього випуску "Новин", а також про подальшу долю колективу, який працював над ним, у тому числі про ведучих Ганну Гомонай та Ольгу Бондарчук, пан Нікітін попросив звертатися до прес-служби каналу.
Як повідомлялось, 28 грудня "Савік Шустер студія" офіційно звільнила практично всіх своїх співробітників.

Нагадаємо, раніше ЗМІ стало відомо, що директор "Національних інформаційних систем" (НІС) Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов, яких пов'язують з Сергієм Льовочкіним, вирішили припинити співпрацю з телеканалом "Інтер".
Новим керівником НІСу став Антон Нікітін, який наразі виконує обов'язки головного редактора і є членом правління телеканалу "Інтер".

Джерело: Теелкритики
Автор: Администратор сайта