На «Kharkov Fashion Days» приїдуть грузинські дизайнери

03.10.2013 10:29 Культура
http://bigpicture.ru/ http://bigpicture.ru/
«Kharkov Fashion Days» пройдуть з 15 по 17 жовтня.

За словами організаторів проекту Алли Яновської, цього року відвідувачів очікує багато сюрпризів. Так, до Харкова вперше приїдуть відомі українські дизайнери Ганна Бублик, Анастасія Іванова, Христина Бобкова. Почесним гостем «Kharkov Fashion Days» стане грузинський популярний дизайнер Бічолла Тетрадзе. Відомі кутюр'є поділяться досвідом з колегами, представлять свої авторські колекції сезону 2014 року.

- Деякі дизайнери представлять свої колекції 15 жовтня в Києві, а 17 жовтня - у Харкові. Тобто це не будуть колекції минулих сезонів. Це буде перша лінія, яку зможуть побачити гості модної події в Харкові, - підкреслила Алла Яновська.

У рамках «Kharkov Fashion Days-2013» будуть також представлені покази харківських дизайнерів, які встигли себе зарекомендувати, - Zdcouture (Дмитро Захаревській), Anna Yakovenko та багатьох інших.

Також цього року в рамках «Kharkov Fashion Days» запланований проект «Майбутні кутюр'є». Молоді харківські дизайнери разом з дітьми з харківських шкіл-інтернатів створять колекції одягу. За словами організатора Алли Яновської, це учні школи-інтернату №13 для дітей зі сколіозом, школи-інтернату №9 для дітей з ураженням серцево-судинної системи, а також учні, які навчаються в спеціальних закладах для дітей з проблемами слуху. Алла Яновська зазначила, що дизайнери вчили дітей малювати ескізи нарядів і підбирати тканину, за цими ескізами потім шили одяг. Усі, хто брав участь у розробці колекції, будуть запрошені на покази, які пройдуть в отелі «Харків-Палас».

Автор: Администратор сайта