Неймовірні історії ветеранів Харківщини збирає "Слобідський край"

29.03.2013 11:59 Культура
www.sozhnews.info www.sozhnews.info
“Слобідський край” розпочинає марафон пам’яті, в рамках якого з 9 травня до 23 серпня ми публікуватимемо розповіді наших читачів про ветеранів.

Наближається свято Великої перемоги — день, коли ми вкотре вклонимося до землі всім, хто захищав нашу батьківщину від ворога, хто подарував нам мирне небо над головою і можливість жити у вільній країні. До Дня Перемоги ми пропонуємо вам подякувати справжнім героям нашого часу — ветеранам Великої Вітчизняної війни, які живуть поряд із вами: в сусідньому будинку, через вулицю чи навіть на іншому кінці міста чи села. Розкажіть історію вашого знайомого ветерана, його спогади про війну.

Отже, до участі в марафоні приймаються тільки прозові твори українською мовою, об’ємом не більше 1000 слів (або 5500 знаків з пробілами) і обов’язково з фотографією героя вашої розповіді. Фото бажано надсилати у цифровому виді. Якщо ви надсилаєте оригінальне фото і хочете отримати його назад, будь ласка, вкладіть ще один конверт з вашою адресою та маркою.
Автори найцікавіших творів будуть відзначені редакцією.


Свої роботи надсилайте на адресу редакції: Держпром, 6 під’їзд, 7 поверх, м. Харків, 61022 або на нашу електрону скриньку в інтернеті [email protected] з приміткою “Марафон пам’яті”. Прийом творів триватиме до 1 серпня 2013 року. Чекаємо на ваші листи!


Також пропонуємо вам розпитати своїх батьків, бабусь і дідусів, які вже застали День Перемоги в 1945 році, про те, яким їм запам’яталося те велике 9 травня на Харківщині. Спогади про 9 травня 1945 року приймаємо до 24 квітня 2013 року.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта