«Ніч музеїв» - Галерея «АВЕК» і Фельдман Екопарк підготували грандіозний шоу-івент

18.05.2017 07:45 Культура
Міжнародний благодійний фонд «Фонд Олександра Фельдмана» вже в сьомий раз візьме участь у всесвітній акції «Ніч музеїв».

Харків'ян і гостей міста 20 травня з 16.00 і до 22.00 чекає насичена культурно-розважальна програма та багато сюрпризів.

Родзинкою вечора стануть концерти під відкритим небом і музичний парад ретро-автомобілів. Головні заходи будуть проходити в Галереї «АВЕК» і в Фельдман Екопарк. Транспортне сполучення між цими двома арт-локаціями буде здійснюватися на фірмових автобусах щопівгодини з 16.00 до 22.30.

Галерея «АВЕК» (вул. Сумська, 70) презентує одразу три унікальні виставки на будь-який смак. «Історія на клинку» - ексклюзивна можливість побачити справжню холодну зброю, що належала відомим історичним особистостям. Мечі східноєвропейських князів і принців, шпаги французьких аристократів і генералів, шаблі падишахів і магараджів Індії - всього в експозиції 15 предметів з колекції Олександра Фельдмана. Варто зазначити, що подібна виставка вперше проводиться в Україні. Вона офіційно відкриється о 19.00. Паралельно з нею Галерея «АВЕК» представить ще два візуальних проекти: «Єрусалим. Молодість Вічного міста» познайомить з роботами молодих ізраїльських фотографів, а «Юлія Сігаль. 60 років по тому» - з творчістю відомого ізраїльського скульптора, уродженки Харкова.

Крім свята образотворчого мистецтва, всіх, хто вирішить взяти участь в акції «Ніч музеїв», чекає і музичне свято. О 15.30 колона раритетних машин відправиться в музичний автопробіг по музеях і галереях Харкова. А на даху офісно-торгового центру Platinum plaza (вул. Сумська, 72) о 17.00 розпочнеться open air концерт класичної музики у виконанні камерного оркестру «Струнна капела» під керівництвом Аркадія Корнєва.

Ді-джей-повітроплавець на величезній повітряній кулі зустріне гостей в Фельдман Екопарк і буде сприяти підняттю їх настрою протягом усього вечора. З 19.00 тут буде проходити світлове шоу пісочної анімації, а о 21.00 розпочнеться грандіозне фаєр-шоу.

Але, звичайно ж, головним ексклюзивом будуть вечірні екскурсії по Регіональному ландшафтному парку. Сутінки - це найкращий час для спостереження за нічними тваринами і хижаками, які вступають в активну фазу, а також для романтичних прогулянок серед прикрашених різнокольоровими вогниками дерев, клумб і численних арт-об'єктів.
 
А вже наступного ранку Фельдман Екопарк рівно о 10.00 гостинно відкриє двері перед відвідувачами і буде радувати їх недільною розважальною програмою для всієї родини: іграми і танцями, виступами артистів і парадом тварин, розвагами на «Ненудній алеї» і «Еко-арені», мелодією саксофона і роботою фотоательє.

Автор: Администратор сайта