Нова хвиля - 2013: частина артистів може відмовитись від виступів

05.07.2013 13:21 Культура
http://glamurchik.tochka.net/ http://glamurchik.tochka.net/
Така загроза існує через нововведення. Артисти та запрошені зірки змушені будуть виступати не під фанеру, а живим звуком.

На "Новій хвилі" -2013 буде головна зміна - поява живого звуку. Один із засновників фестивалю Ігор Крутой не став приховувати, що частина артистів відсіялась в результаті цього нововведення. А серед тих, хто все-таки приїде, багато хвилюються, адже багато зірок занадто зловживають "фанерою" і відвикли виступати зі сцени живцем.

Композитор Ігор Крутой розповів і про те, що його колега, маестро Раймонд Паулс покинув конкурс молодих виконавців "Нова хвиля", який наприкінці липня відбудеться в Юрмалі. У підсумку Паулса замінить італієць Тото Кутуньо, повідомляє видання "Дни.ру".

Про те, що конкурс "Нова хвиля" переживав серйозну кризу, було відомо ще з минулого року. Тоді під питанням було проведення конкурсу молодих виконавців у Юрмалі, йшлося про можливість виступати юним артистам в зовсім іншому місті, і, може бути, навіть не в Латвії.

Однак тоді все врегулювалося. Зараз же з'ясувалося, що один з головних організаторів шоу, член журі Раймонд Паулс покинув "Нову хвилю".

Ігор Крутой зізнався: "Ми ж багато разів обговорювали з ним тему, я пропонував:" Раймонд, хочете - разом закриємо проект, як разом його починали ". Ні, відповідав, це важливо для молодих. А тепер з'ясовується, конкурс нічого не дає Латвії, йде експансія російської музики, заважаючи розвитку самобутніх латишів ... Мені Паулс ніколи не говорив подібного. У будь-якому випадку він залишається великою особистістю, але гадати про його метаморфози не беруся".


Джерело: Дни.ру
Автор: Администратор сайта