Новий директор ХНАТОБу анонсував переатестацію колективу

17.12.2013 14:47 Культура
http://www.shukach.com/ http://www.shukach.com/
Колективу Харківського національного театру опери та балету ім. Лисенко представили нового директора Олега Оріщенко.

На цій посаді він змінив Любов Морозко, яка керувала театром з лютого 2008 року. Представив нового керівника заступник міністра культури Віктор Балюрко.

Олег Оріщенко раніше працював заступником директора Харківської філармонії. Контракт з Оріщенком укладено на три роки, і це середня тривалість подібних контрактів. 

Як повідомив Віктор Балюрко, Любові Морозко запропонували посаду директора Харківського училища культури. Там два місяці тому звільнилася посада директора. Контракт же з Любов'ю Морозко, за яким вона обіймала посаду директора ХНАТОБу, завершився ще навесні. 

Кадрові зміни у театрі пов'язані з бажанням зробити реконструкцію ХНАТОБу, з тим, що театру потрібен гарний управлінець. Як сказав заступник міністра культури, театру необхідна модернізація, він має стати більш прибутковим. На думку Віктора Балюрко, Олег Оріщенко має впоратися із цими завданнями. 

Як сказала Любов Морозко, вона іде з миром, ні до кого претензій не має. А новий директор уже анонсував переатестацію творчої частини колективу. За словами Олега Оріщенка, він хоче зберегти творчий колектив, однак переатестацію призначено уже на січень.

Ірина Криворучко

 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта