Одруження з красунею на один день. У Харкові відбувся парад наречених (ФОТО)

10.06.2013 06:39 Культура
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова

9 червня у Харкові відбувся шостий Парад наречених.

Щороку організатори намагаються здивувати городян незвичайними образами молодят, одягаючи учасниць в костюми народів світу і навіть лебедів, повідомляє Сегодня. Цього разу учасниці параду показали, як повинні виглядати, йдучи під вінець, представниці різних професій - від колгоспниць до світських левиць.

Дівчат поділили на п'ять груп: «Леді-мама», «Бізнес-леді», «Леді-профі», «Леді-публічність» і «Леді-майбутнє». Звичні білі сукні та екстравагантні вбрання доповнювали незвичайні букети, аксесуари та прикраси для волосся.


Автокортеж з нареченими проїхав від проспекту Правди до Палацу одруження, де дівчата влаштували грандіозну фотосесію. Головні події параду розгорнулися в парку ім. Горького.

ЯК НАРЕЧЕНІ ГУЛЯЛИ ПО ХАРКОВУ. ФОТОРЕПОРТАЖ ТУТ

Біля центрального входу в парк з'явився ще один палац одруження, де закохані пари ставали подружжям на один день: свідоцтво про шлюб, кільця, келихи шампанського, все як на справжньому весіллі.

Також відвідувачі робили фотографії себе на ксероксі і майстрували листівки, озброївшись клеєм, стрічками та паперовими заготовками.

Джерело: Сегодня
Автор: Администратор сайта