Океан Ельзи відгуляє своє 20-річчя на Металісті

15.11.2013 09:45 Культура
http://pesnipodgitaru.ru/ http://pesnipodgitaru.ru/

14 червня 2014 року Океан Ельзи відзначать 20-річчя у Харкові на стадіоні «Металіст».

2014 року найвідомішій групі України Океан Ельзи виповнюється 20 років. Зважаючи на вагомий привід, група вирішила вперше відзначити свій День народження та запросити гостей на серію грандіозних концертів, які відбудуться на найбільших майданчиках країни.

Поки ведеться активна підготовка до найгучнішої події літа-2014, деталі концертів не розголошуються. Проте група запевняє, що варто чекати не лише на улюблені пісні, а й на абсолютно неочікувані сюрпризи та подарунки.

Зокрема, Святослав Вакарчук, лідер Океан ЕльзиЕ, зазначає:

- 20 років — це вік. Ми б хотіли, аби творчі свята з цієї нагоди стали своєрідним підсумком не тільки для нас, а й для покоління, яке виросло за ці два десятки років.

На глядачів чекає зустріч з музикантами, які у різні роки грали в складі групи. Святослав Вакарчук:
- Ми дуже хочемо, аби музиканти, котрі в різний час із різних причин залишили наш колектив, взяли участь у цих творчих урочистостях. Це була б для нас, для мене особисто, велика честь і велика приємність. Це ж наша спільна дитина! Також маємо намір запросити наших друзів-музикантів, і не лише з України. Є чимало щирих музичних побратимів, яких ми б хотіли бачити.

Від сьогодні квитки на харківський концерт «Океан Ельзи – 20 років разом!» можна замовити на сайті kasa.in.ua, або в касі за адресою вул. Сумська, 13.

Нагадаємо, раніше було оголошено про проведення ювілейного концерту Океан Ельзи 21 червня 2014 року в Києві на НСК «Олімпійський».

Джерело: rok.kiev.ua
Автор: Администратор сайта