Олег Мітяєв виступить на березі річки під Харковом у найближчі вихідні

18.09.2012 10:34 Культура
http://www.rasklad.info http://www.rasklad.info
21-23 вересня 2012 року на березі річки Сіверський Донець на Чугуївщині відбудеться фестиваль авторської пісні «Осінній Есхар».

На есхарівский фестиваль в якості почесних гостей запрошені Олег Мітяєв, Вадим Гефтер, Олександр Шестеряков, Олексій Баркатунов, Ігор Лі, Михайло Сухов, Сергій Зосімов, Олександр Єфремов, Вадим Волков, Євгенія Омельченко, Олексій Нежевець, Ірина Федорова, Олена Пономаренко, Олексій Бешуля та ін. Будуть виступати барди та клуби авторської пісні з українських і російських міст, повідомляє сайт ХОДА.

Програма фестивалю включає заходи, які дозволять любителям почути найкращі зразки авторської пісенної творчості, відомим авторам показати своє мистецтво, а початківцям – почути професійну пораду й оцінку свого творчого доробку.

Цього року організатори з метою поліпшення умов для учасників та гостей фестивалю змінили місце його проведення – він відбудеться на базі відпочинку НТУ «Харківський політехнічний інститут» в урочищі Фігуровка. База дозволить прийняти близько 2-х тисяч гостей.

Заключний концерт відбудеться 23 вересня в районному будинку культури міста Чугуєва.

Нагадаємо, 15 вересня на березі Печенізького водосховища під Харковом проходив фестиваль "Печенізьке поле", який зібрав рекордну кількість відвідувачів.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта