Олег Скрипка на концерті у Харкові пішов по руках (ФОТО)

29.10.2013 07:13 Культура
Фото Тамари Кіч Фото Тамари Кіч
Соліст "ВВ" на концерті у Харкові виконував танці живота, впадав у медитацію, мандрував залом та витягував прихильників на сцену.

Ще під час прес-конференції перед концертом гурту "Воплі Відоплясова" в рамках всеукраїнського туру - презентації нового альбому "Чудовий світ" фронт-мен гурту Олег Скрипка наголосив, що від харківського виступу чекає більшого контакту із публікою:

- Харків відрізняється від інших міст темпераментом. Ми добре знаємо це місце, взагалі Слобожанщину, цей зал і очікуємо більш щільного контакту із залом.

І співак не помилився в очікуваннях. Протягом концерту публіка шалено підспівувала і підтанцьовувала музикантам. А коли ВВ заграли "День народження", енергія переповнила сцену, і Олегу Скрипці сцени стало замало. Перестрибнувши рампу, він вирушив у зал просто по стільцях.

Балансуючи на спинках стільців, тримаючись за протягнуті вчасно руки прихильників, Скрипка співав, танцював. У таких екстремальних умовах він ще примудрювався грати на трубі та протягувати мікрофон глядачам. Подорож залом продовжилась і під "Були на селі".

Наприкінці виступу "ВВ" заграли "Країну мрій", під яку Скрипка витягнув на сцену чи не пів-зали, разом із прихильниками танцював і співав.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта