Олександр Фельдман присвятив вчителям грандіозний Бал хризантем (ФОТО)

05.10.2015 07:29 Культура
У Харкові в Feldman Ecopark відбувся єдиний в Україні фестиваль осінніх квітів - Бал хризантем.

Ініціатор заходу, народний депутат України Олександр Фельдман підкреслив, що цього року Бал хризантем приурочений до одного з головних свят року - Дню вчителя, а кожен флористичний шедевр створений на честь перших шкільних наставників.

"Моя мама більше 35 років пропрацювала вчителькою. Я знаю, яка нелегка ця праця. Я пам'ятаю ці зошити, я пам'ятаю ці двозмінні мамині роботи, адже вона працювала і в першу, і в другу зміну, тому кожну квітку на цьому святі ми присвятили людям, які так щедро дарують своє серце нашим дітям і онукам, - нашим вчителям, - розповів Олександр Фельдман. - Я вважаю, що держава має піклуватися про тих людей, які працюють на неї. Це лікарі, міліціонери, вчителі, пожежники. Це ті люди, які за мізерні гроші віддають свій час і життя роботі. А вчителі віддають і частинку своєї душі. Низький уклін їм за ту роботу, за ту впевненість у майбутньому, яку вони дарують нашому підростаючому поколінню!».

Відзначимо, що ландшафтний парк прикрасили понад 25 тисячами разносортних кущів хризантем, які були вирощені українськими та західноєвропейськими колекціонерами спеціально до свята. Досвідчені флористи і ландшафтні дизайнери спеціально створили квіткові скульптури у вигляді слоганів, тварин, казкових персонажів і костюмів.

Бал хризантем пройшов у витонченому стилі Сходу і порадував гостей парку не тільки чудесами флористики, а ще святом маленьких принців і принцес. Для юних гостей Feldman Ecopark була організована велика конкурсна програма, де всі без винятку змогли пограти з казковими героями, розгадати "квіткові" загадки, пройти флористичні квести і продефілювати в королівських нарядах. Всі учасники були відзначені дипломами юних принців і принцес екопарку.

Бал Хризантем став одним з найбільш масових заходів міста - його відвідали понад 80 тисяч чоловік. Насолодитися квітковими композиціями відвідувачі Feldman Ecopark зможуть до приходу холодів.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта