Перегони на ліжках під Ейфелевою вежею влаштували харків'яни (ФОТО)

04.06.2013 07:26 Культура
фото ВКонтакте фото ВКонтакте
Країною казок та виконання всіх дитячих бажань став ТРЦ «Французький бульвар» 1 червня!

Спільно з благодійним фондом «Майбутність і надія» було організовано свято для дітей і активних дорослих. Маленьких гостей зустрічав парад ростових ляльок-казкових героїв, ходулістів-ангелів, і прямо в руки летіли різнокольорові голуби! Навпроти Ейфелевої вежі на сцені виступали дитячі колективи, співали вокалісти, а веселі аніматори розважали публіку конкурсами та призами.


Повеселитися і зробити добру справу одночасно могли учасники перегонів на ліжках - «Дорослі як діти». Програмісти, журналісти та байкери, а також тренера фітнес-клубів озброїлися гарним настроєм і відчули себе професійними гонщиками на болідах-ліжках.

Жартівливий заїзд за участю семи команд влаштували з благородною метою - допомогти вихованцям Богодухівського дитячого будинку-інтернату.

«Ми хотіли зробити цю акцію такою, щоб вона запам'яталася, щоб учасники, всі, хто будуть знати про це, пам'ятали про цих дітей не тільки 1 числа - у День захисту дітей», - каже президент Благодійної організації "БФ" Майбутність і надія" Дмитро Кожухар.

У підсумку вдалося зібрати 6000 гривень, які підуть на будівництво спортмайданчика для дітей з особливими потребами. Головним же призом для команди переможців стала вечеря на оглядовому майданчику Ейфелевої вежі від ресторану "Париж".


Маленькі танцюристи з ансамблю «Аракс» запалили публіку «лезгинкою», дитячий хор «Гармонія» підготував шкільне попурі, масовий танець з прапорами влаштував спортивно-танцювальний колектив «Олімп». 

Всіх дітей супермаркет «Сільпо» пригощав 1 червня безкоштовним морозивом. У цей день роздали більше 4000 пачок улюбленого дитячого частування. ШатоЛедо надасть можливість безкоштовно покататися на ковзанах і на роликах.

Особливою популярністю користувалися і сеанси в 7D кінотеатр. Планета кіно IMAX показав дітям безкоштовний документальний фільм про підводний світ.

На кожному поверсі ТРЦ дітей чекав свій сюрприз - майстер-класи за картинами з природних матеріалів, аквагрімм, повітряні кулі та фокуси від півфіналіста шоу «Україна має талант».

За всім цим із захопленням спостерігали кілька тисяч дітей і дорослих, які прийшли зустріти літо на Французькому бульварі.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта