Переможців конкурсу «Без п’яти сторіччя» визначили у редакції "СК"

24.09.2012 14:33 Культура
коллаж "СК" коллаж "СК"
Редакція «Слобідського краю» підбила підсумки конкурсу «Без п’яти сторіччя», який було оголошено до 95-річчя газети.

Нагадаємо: протягом декількох місяців читачі надсилали до редакції твори про чудові куточки Слобідського краю та фотографії, неодмінним «учасником» яких була газета. Протягом цього часу на шпальтах видання публікувалися яскраві та цікаві замітки про історію сіл, селищ і міст рідної Слобожанщини, а також фотороботи читачів «СК». Ми дуже вдячні всім учасникам конкурсу!

Переможцем конкурсу «Куточки Слобідського краю» визнано Романа Янишевського (за матеріали про Сахновщину і Приорілля). У фотоконкурсі «СК» в об’єктиві» кращою, на думку редакційного журі, стала робота сім’ї Домніних під назвою «СК» читаю і на  карнавалі виступаю». За умовами конкурсу, на переможців чекають подарунки: соковижималка (літературний конкурс) і блендер (фотоконкурс).

Переможців запрошуємо 25 вересня о 16.00 прийти до редакції «СК» (адреса редакції: Харків, Держпром, 6 під’їзд, 7 поверх).

Призи буде вручено під час телепрограми «Харків online. Вечір», яка транслюватиметься цього дня в прямому ефірі каналу ОТБ о 17.00.
Телефон для довідок (057) 720-04-72.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта