Пісню-жарт і анімаційний кліп представила харківська зірка (ВІДЕО)

23.05.2016 14:55 Культура
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Співак Іван Ганзера, уродженець Харківщини і переможець вокального шоу "Голос країни", презентував патріотичну пісню "Вирощуй сало".

Іван Ганзера продовжує тішити шанувальників сатиричними піснями. Цього роазу він записав веселу пісню, де у приспіві такі слова: "Хто має долар, сало їсть". Слова та музика композиції - вінницького композитора Миколи Янченка. Нещодавно у мережі  також з’явився кліп на цю пісню. Автор і режисер мультфільму - Андрій Данкович.

- Сама пісня була написана ще у 90-х та мала зовсім іншу назву. Я лишень трішки змінив слова, - прокоментував виконавець. - Що ж стосується кліпу, то тут все як у житті. Історія без купюр. Жодного вигаданого персонажу, усе про нас, про українців. 





Читайте також: ПЕРЕМОЖЕЦЬ ПЕРШОГО "ГОЛОСУ КРАЇНИ" ЗАПИСУЄ УНІКАЛЬНИЙ АЛЬБОМ

Довідка. 
Іван Ганзера (28 років) народився у селі Калинове Борівського району. Від народження має проблеми із зором внаслідок родової травми. Із дитинства почав виявляти зацікавленість музикою, грає на акордеоні. Після закінчення музичної школи працював художнім керівником у сільському клубі Калинового, займався музикою у власній невеличкій домашній студії. У 2012-му році бере участь у першому сезоні талант-шоу «Голос країни». Там він потрапив до команди російської співачки Діани Арбеніної, хоча співпрацювати з ним забажали усі чотири зіркові тренери. У фінальному двобої з Антоніною Матвієнко Іван набрав 56 % голосів глядацької аудиторії та став переможцем першого сезону конкурсу. Зараз у своєму музичному арсеналі Іван Ганзера має два альбоми. 


Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта